Vorm hoek

Visgraat en Hongaarse punt

Een traditionele vloer, uitgevoerd in een nieuw jasje. Met de visgraat - en Hongaarse punt vloeren uit onze collectie geef je je interieur een classy boost. Kies voor hippe grijze tinten of tijdloze natuurkleuren. Welk decor past het best bij jou?

De Hongaarse punt is een patroon waarbij de planken in een punt tegen elkaar aan liggen. Dit patroon wordt ook wel chevron genoemd, de chevron is een omgekeerde V.

Bij een visgraat patroon liggen de planken trapsgewijs tegen elkaar, telkens met de kopse kant tegen het uiteinde van de lange zijde.

Onze Ville visgraatvloer is een moderne klassieker. Elegante visgraatplanken in zeven tijdloze kleuren afgewerkt met een authentieke synchroonstructuur. Een Ville vloer is niet alleen mooi, maar ook sterk, antibacterieel en splash proof.

Omdat Ville niet uit linker- en rechterdelen bestaat, is installatie eenvoudiger dan bij de meeste visgraatvloeren. Bovendien zorgt dit systeem ervoor dat er een stuk minder afval is.

Uiteraard zijn Ville vloeren, net als al onze vloeren Made from wood, dus van nature duurzaam.

Elegantie in superieure kwaliteit

Hongaarse punt of visgraat vloeren. Wie kent ze niet, uit de statige oude panden van weleer? Deze elegante klassiekers brengen wij in een moderne uitvoering. Eenvoudig te leggen dankzij het groot formaat paneel en gepatenteerd kliksysteem. In de beste kwaliteit, gebruiksklasse 33, met lifetime garantie op thuisgebruik. Niet voor niets hebben wij deze collectie de naam Masterpieces gegeven.

De Masterpieces zijn verkrijgbaar in zowel visgraat als Hongaarse punt patroon in een groot aantal kleuren, van strak grijs tot opvallende vintage decors. Het oppervlak heeft een fijne houtstructuur, in zijdeglans of matte uitvoering. De vloeren kunnen gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Vorm hoek

Meer informatie of op zoek naar een verkooppunt?

Wil je meer weten over onze visgraat – en Hongaarse punt vloeren? Of wil je deze vloeren bekijken bij een winkel bij jou in de buurt?

Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Vorm hoek